OM

Jeg er uddannet Kundalini yogalærer, idrætslærer, massør-kropsterapeut og social- og sundhedsassistent. 

Jeg er født i 1975, og stammer fra det sydlige Frankrig. I 2007 blev jeg headhuntet til Danmark for mine kompetencer inden for wellness som SPA-terapeut, fitness- & personal trainer.

I 2012, blev jeg mor til min skøn datter, og Danmark er blevet til mit andet hjemland i mit liv.

Mine Kompetencer

Som uddannet idrætslærer med specialisering i dans, gymnastik og fitness, og har jeg gennem 15 år undervist i sports- og fitnesscentre, idrætsforeninger, fysioterapicentre og som personlig træner. 

Min sundhedsfaglige uddannelse har yderligere givet mig en dyb forståelse af både fysiske og mentale sygdomme, med erfaring og indsigt inden for ortopædi, neurologi og psykiatri. 

Kombinationen af mine kompetencer som idrætslærer og min sundhedsfaglige viden gør mig i stand til at tilbyde en holistisk og omsorgsfuld tilgang, der fremmer både fysisk og psykisk velbefindende.”

Dette integrerede perspektiv giver mig mulighed for at skabe meningsfulde forandringer, der understøtter dit ønske om bedre sundhed og velvære i hverdagen.

Olivia May Lindstrøm, om mig, min verden af sundhed og balance

Olivia May Lindstrøm

Min Rejse Inden for Bevægelse og Velvære

Min interesse for bevægelse og kroppens potentiale startede allerede da jeg var 7 år gammel i dansens verden, og det førte mig til en karriere inden for fitness, dans og gymnastik. Efter år med overtræning og en skade, der satte en stop for min karriere som fitnessinstruktør og personlig træner, opdagede jeg alternative behandlingsformer såsom afspænding, kinesisk medicin, Shiatsu, Qi Gong, healing, aromaterapi, yoga og ernæringens indvirkning på krop og sind. Alt dette har givet mig viden om kroppens og sindets potentiale, hvilket ledte mig i en ny retning som personlig træner. Med min dybdegående forståelse af kroppens biomekanik og en pædagogisk tilgang kan jeg hjælpe dig med at udforske din kreativitet og skabe mere balance og harmoni i din hverdag.”

Min passion

Min dedikation af tid og energi til at lære om kropsanatomi, biomekanik og psykosomatisk forståelse har åbnet døren til utrolige teknikker som yoga, åndedrætsøvelser og meditation.

Jeg tror på, at vi ofte undervurderer hjernens potentiale og kroppens naturlige helbredelsesevner, samt hvordan vores tanker kan påvirke vores liv.

Da hver krop er unik og fortjener en skræddersyet tilgang, ønsker jeg at kombinere forskellige behandlingsmetoder for at imødekomme mangfoldigheden hos mine klienter.
Min passion er at guide dig til at genoprette din krop-sind balance, så du kan opleve øget følelse af velvære i din hverdag.