Foren krop og sind med Sensitive Gestalt Massage

Hvad er Sensitive Gestalt Massage?

Jeg masserer efter teknikkerne i Sensitive Gestalt Massage (SGM), også kendt som “touch of the heart”, der gavner dig både fysisk og psykisk. Smerter og spændinger i kroppen kan føre til mental træthed og muskeludbrændthed, ofte forårsaget af et stressende arbejdsliv, stillesiddende vaner eller skjulte traumer.

Min tilgang til massagen er rig på forskellige bevægelser, der følger kroppens form og inddrager åndedrættet. Gennem flydende, dybe og bløde bevægelser tilpasset dine individuelle behov, befrier massagen dig for spændinger og akkumuleret stress. Gradvist opnår du afspænding og øget fysisk bevidsthed.

Sensitive Gestalt Massage er en terapeutisk tilgang, der sigter mod både afslapning og vækkelse af din bevidsthed om krop og sind. Oplev dyb afslapning og en fornyet forbindelse til dig selv gennem Sensitiv Gestalt Massage.

person holding amber glass bottle

Effekt af behandlingen

Fysiologisk effekt kan være:

Lindring af muskelspændinger og smerter i kroppen.
Forbedret blodcirkulation og lymfedrænage.
Øget fleksibilitet og mobilitet i muskler og led.
Forbedret søvnkvalitet og afhjælpning af søvnforstyrrelser.
Styrkelse af immunsystemet og forbedring af kroppens generelle sundhedstilstand.
Reduktion af hovedpine og migræne.

Psykologisk effekt kan være:

Følelse af afslapning, ro og velvære.
Reduktion af stress, angst og følelser af uro.
Øget kropsbevidsthed og forbindelse til kroppen.
Fremme følelsesmæssig balance og stabilitet.
Frigivelse af spændinger og blokeringer.
Øget selvbevidsthed og selvaccept.
Forbedret mental klarhed og koncentrationsevne.

Forløb af behandling

Forsamtale

Inden behandlingen, spørger jeg kort til dit helbred, tidligere skader, operationer, eventuelle kroniske sygdomme og andet. Dette hjælper mig med at tilpasse massagen til dig efter dine individuelle behov, så du får den bedste effekt af behandlingen.

Behandling

Sensitive Gestalt Massage omfatter en bred vifte af massage-bevægelser, der starter med langsomme og harmoniske berøringer. Herefter følger glidende tryk, der respekterer kroppens meridianbaner og reflekszoner, hvilket bidrager til en dyb og helende effekt.

Alternativ

Sensitive Gestalt Massage anvender oliemassage som en del af behandlingen. For en mere terapeutisk tilgang kan massagen også udføres med aromaterapi ved brug af opvarmet olie tilsat æstetiske olier. Dette tilføjer en ekstra dimension af velvære og forbedrer den terapeutiske virkning af massagen.