Anbefaling af Olivia

Stor anbefaling

Jeg har haft fornøjelsen af 14 behandlinger over de sidste 8 måneder hvor Olivia har varet tilknyttet massør på mit arbejde.

Det er altid med følelsen af afslappethed og veltilpashed, at jeg forlader mine behandlinger hos Olivia. Hun forstår at skabe en tryg og rolig atmosfære, og udviser stor interesse i de problematikker man kommer med som klient hos hende.

Hun har flere forskellige behandlingsteknikker i rygsækken og kan dermed kombinere præcis det, som passer til den enkeltes behov.

Jeg har udfordringer med spændinger i skulder, nakke og øvre ryg.

Derudover er jeg i perioder voldsomt ramt af migræneanfald.

Olivia er altid meget opmærksom på, hvordan hendes behandling påvirker kroppen her og nu, og spørger altid til, om jeg har oplevet bedring eller forværring siden sidst. Det giver indtrykket af, at hun fagligt interessere sig for sine klienter og deres velbefindende samt at hun husker hendes klienter fra gang til gang.

Olivia er fokuseret på ens udfordringer og hvordan hun kan hjælpe sine klienter, hun kommer derfor gerne med gode forslag til hverdagsøvelser, som kan afhjælpe problemet og løse op for spændingerne imellem sine behandlinger

Alt i alt er det en god oplevelse at få behandlinger af Olivia, hun er dygtig og altid smilende og i godt humør.

Stor anbefaling herfra, det er en gave til både kroppen og sindet at modtage behandlinger af Olivia.

Karina K.